Home Page Onze projecten

Transport

De Brug Internationaal zorgt al vele jaren voor vele arme  gezinnen en ouderen in Kosovo en Noord Albanie. Dankzij gulle gevers met name uit Nederland kunnen dagelijks voedsel pakketten, medicijnen en kleding uitgegeven worden. Dit doen we met onze trouwe vierwielers die ook ingezet worden voor bijv. het transport naar het ziekenhuis en andere sociale ritten. In ieder geval alles ter ondersteuning van de allerarmsten.
Op dit moment rijden we met 2 Volkswagen transporter waarvan één auto 4x4 wielaandrijving heeft en een Toyota Landcruiser.  Dit is met name in de winter een grote must omdat er vele bergwegen en paden bereden moeten worden. De auto’s krijgen er behoorlijk van langs dagelijks, niet alleen in afstand maar ook wat betreft de wegen. Veel wegen in de bergen met name zijn onverhard en eisen hun tol.
 Onderhoud is relatief goed te betalen maar de kwaliteit is er ook naar en moeten we dus soms wat vaker naar de garage. Echter is het nu zover dat we echt op zoek moeten naar vervanging van sowieso één auto. Het onderhoud wordt te duur en dat gaat allemaal ten koste van ons budget voor de zorg van de mensen.
We zijn op zoek naar een jong gebruikte bus met dubbele cabine, het liefst een VW Transporter 4 motion. Zou u ons willen helpen met een donatie hiervoor?

Voor contact:  info@debruginternationaal.nl

IBAN: NL78INGB0000562283
BIC: INGBNL2A

voor een Ideal betaling http://debruginternationaal.nl/doneren

Projectonderdelen van: Transport