Home Page Steun ons doorlopend

Stichting de Brug Internationaal is afhankelijk van u bijdrage. We hopen daarom dat u ons ook maandelijks wilt steunen. Doordat de stichting een kleine, effectieve organisatie is wordt uw gift ook werkelijk aan de projecten besteed. Daarbij geloven we dat onze manier van werken ervoor zorgt dat de projecten een structurele werking hebben. 

Wilt u onze projecten elke maand met een vast bedrag steunen? Mail dan naar info@debruginternationaal.nl en wij sturen u het formulier automatische incasso toe.  

Door onze ANBI-status kunnen giften aan Stichting De Brug onder veel omstandigheden worden afgetrokken van de belasting.

Wij houden onze donateurs op de hoogte van wat er met het geld gebeurt. Door middel van nieuwsbrieven, deze website of aparte verslagen krijgt u dus altijd te zien hoe het gaat met het project dat u gesteund heeft.

Om uw donateurschap te beëindigen kunt u een e-mail sturen naar info@debruginternationaal.nl. Ook als u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u een e-mail sturen naar dit adres, waarna het bedrag zal worden teruggeboekt. Na iedere afschrijving heeft u 56 dagen de tijd om uw bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.