Home Page Thema reis 2017

THEMA REIS 

    


- KOSOVO 1-8 mei 2017-
met Jaap Dieleman en Ulfert Doornbos


Op zoek naar een inspirerende week in Kosovo? Ga dit voorjaar mee met Jaap Dieleman en Ulfert Doornbos

 
 

van 1 t/m 8 mei organiseert stichting De Brug een reis naar Gjakova, Kosovo. Dit gebeurt in samenwerking met St. De Heilbode. en St. Multimissions.

Doel van de reis:
Samen met Jaap Dieleman gaan we op zoek naar Gods hart voor de wereld. We gaan dit met de groep afzonderlijk doen maar ook met onze vrienden in Kosovo d.m.v. een conferentie in samenwerking met de Rilindja kerk in Gjakova. Het thema van de conferentie zal eindtijd zijn. De conferentie zal bestaan uit revival diensten, en leiderschap training. 

Reisinformatie
Daarnaast gaan we natuurlijk ook onze projecten, families en ouderen bezoeken in Kosovo en Noord Albanie. Een mooie zendingservaring binnen Europa die je ogen zullen openen voor de nood van onze medemens. Onze hoop is dat dit je hart zal raken om met een nieuwe passie betrokken te zijn met dit mooie werk.
In de middagen zullen er outreaches georganiseerd worden om Gods liefde uit te delen aan de allerarmsten. Ook gaan we het gaarkeuken-project bezoeken in Noord Albanie en gaan we ook even een kijkje nemen in het adembenemende natuurpark Valbona.

                      

Ontspannen.  Naast het levensveranderende onderwijs en de outreaches, zal er ruim voldoende tijd overblijven om te kunnen genieten van de mooie omgeving, een terrasje te pakken, of het stadje te verkennen. 
      
Accommodatie:           Het guesthouse van de Brug of hotel.

Programma:
Ochtend                      Bijbelstudie  en aanbidding
Middag en avond        Outreach, o.a. voedsel aan armen uitdelen, weduwen bezoeken, etc.

Reissom
De totale reissom bedraagt € 750,- uitgaande van verblijf in ons guesthouse. 
Dit is inclusief vliegticket, vervoer, excursies en drie maaltijden per dag (exclusief overige consumpties - prijs is onder voorbehoud kosten vliegticket)

Eigen bijdrage
Ons verzoek is dat elke deelnemer zich inzet om zelf minimaal 100,- euro extra bedieningsgeld te fondswerven zodat we ter plaatse zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met voedsel, medicijnen en/of andere noden.

Wil je groeien in praktisch christen zijn en Gods liefde zien werken door jou heen? Geef je dan nu op.
Aanmelden kan via; 
http://www.debruginternationaal.nl/contact
ovv. voorjaarsreis 2017 of een e-mail naar info@debruginternationaal.nl


Omdat de vliegtickets gereserveerd moeten worden dient opgave z.s.m. te geschieden. Uiterste inschrijfdatum is 10maart 2017. 


Meer weten? 
Het land Kosovo
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kosovo

Fact & Figures
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kv.html